Highlights animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2024 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben de highlights op een rijtje gezet. 

Foto Molecaten drijft

Splesj Drijft!

Zaterdag 20 juli 

Breng je opblaasbare boot of zwembad mee en vier feest op het water. Drijven, chillen en naar muziek luisteren. Wat wil je nog meer!
Foto Henk Pieterse

Basketbal Clinic met Henk Pieterse

Dinsdag 23 juli

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.
Foto Pretparade Wally

Wally's pretparade

Donderdag 25 juli

Wally, zelf eigenlijk nog een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is zeer interactief, dus betekent dat alle kinderen mee kunnen zingen en dansen.
Foto Johnny Valentino

Johnny Valentino

Donderdag 25 juli

Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny en maakt hij overal een feestje van! Zijn repertoire bestaat uit Hollandse meezingers en Engelse meestampers. Gekleed in zijn ''over de top'' kostuums zet hij feestend en zingend de tent op zijn kop.
Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 30 juli

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!
Foto spooktocht

Spooktocht

Donderdag 1 augustus

Een spooktocht vol enge personages en angstaanjagende figuren die je de stuipen op het lijf zullen jagen. Een spannende tocht die je niet mag missen!

Foto Science workshop

Science workshop

Dinsdag 6 augustus

De kinderen zijn samen met een begeleider eventjes echte junior onderzoekers. De workshop wordt afgewisseld met een uitleg en verrassende en spectaculaire demonstratieproefjes.
Foto Drumtastic2

Drumtastic

Dinsdag 13 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.
Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Woensdag 14 augustus

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.
Foto Molecaten drijft

Splesj Drijft!

Zaterdag 17 augustus

Breng je opblaasbare boot of zwembad mee en vier feest op het water. Drijven, chillen en naar muziek luisteren. Wat wil je nog meer!