In de omgeving van Molecaten Park Bosbad Hoeven, Hoeven

Het leven is goed in het Brabantse land

In West-Brabant vind je het 'beste van Brabant'. Historische steden, bijzondere musea, gezellige winkelcentra en mooie natuurgebieden wisselen elkaar af. Perfect om te ontdekken tijdens een fiets- of wandeltocht. Heel West-Brabant is aaneengeschakeld door het fietsknooppunten netwerk 'Brabantse Delta' en 'Baronie'. Tevens heeft het zuidwesten van Brabant het grootste wandelroutenetwerk van Nederland, 1.000 kilometer aan bewegwijzerde wandelpaden liggen hier aan je voeten.

Voor kinderen is Brabant één groot attractieparadijs. Als het even geen 'Splesj-weer' is zijn er volop leuke activiteiten in de omgeving. Skiën in de zomer in SnowWorld of echt vliegen als een vogel in Skydive zijn wel heel bijzonder. Een bezoek aan de Efteling is succes verzekerd.

Leerzaam, spannend, leuk of juist actief. Voor kinderen valt er genoeg te beleven in één van de vele attractie- en/of dierenparken in de omgeving.

Lees meer
Omgeving Molecaten Park Bosbad Hoeven 14 paardrijden

Te voet, per fiets of per kano is er veel moois te ontdekken! Wist je dat in het zuidwesten van Brabant het grootste wandelroutenetwerk van Nederland ligt?

Meer info
Omgeving Molecaten Park Bosbad Hoeven 18 Basiliek Oudenbosch

Er is veel interessants te ontdekken en er zijn mooie stadwandelingen te maken. Doen; koop bij de ‘plattelandswinkels’ de heerlijkste streekproducten!

Meer info
Biesbosch sloepje varen

Neem de tijd voor een dagje winkelen of voor een sauna bezoek. Liefhebbers van vissen; hengel mee! Je vindt er prachtige visstekjes.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Bosbad Hoeven 15 omgeving Hoeven

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven? Bekijk snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info