Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juni 2020

06 juni

Kermis Sprundel, Sprundel

Vier dagen lang kunnen jong en oud zich vermaken.

11t/m 14 juni

ProefMei, Bergen op Zoom

Geniet op de binnenpleinen van het Markiezenhof van culinaire hoogstandjes van toprestaurateurs uit de omgeving. Ze laten je proeven van verschillende streekproducten zoals aardbeien, asperges en ansjovis. Verder kun je dit weekend volop genieten van muzikale optredens, culinaire tours, kookwedstrijden, fietstochten en nog veel meer. Proef, beleef en geniet van de Brabantse Wal tijdens de 13e editie van dit culinaire festival.

Lees meer >
19 t/m 22 juni

Rucphense feesten en kermis Rucphen, Rucphen

Braderie en kermis zijn dé ingrediënten voor een gezellige dag. Op 21 juni staat de braderie ook in Rucphen.

20 en 21 juni

Classic Cars & Aeroplanes, Bosschenhoofd

Gezellig evenement op Breda Airport.

Lees meer >
20 juni

Bergen op Zoom NL, Bergen op Zoom

Het evenemententerrein de Boulevard wordt omgetoverd tot een ware Nederlandse muziektempel. Volop artiesten van Nederlandse bodem! Tickets vanaf € 21,50. Vanaf 18.30 uur.

Lees meer >
27 en 28 juni

Vlaamse Open Tuinendag, Rucphen

In het weekend van 27 en 28 juni zetten in totaal 175 tuinen in Vlaanederen en Zuid-Nederland hun tuinpoorten wijd open. De Rucphense Heemtuin is er ook dit keer weer één van. Dit weekend zijn demeeste tuinen beide dagen van 10.00 tot 18.00 uur geopend.

28 juni

Maria Ommegang, Bergen op Zoom

Ook dit jaar trekt, traditiegetrouw de laatste zondag van juni, de Maria Ommegang door het oude centrum van Bergen op Zoom. De Maria Ommegang is een cultuur historisch fenomeen. Deze dankstoet, ter ere van Maria, vindt plaats omdat Bergen op Zoom in de Tw

28 juni

Braderie Sprundel, Sprundel

Tijdens de St. Janfeesten in Sprundel staat op zondag de braderie.