In de omgeving van Molecaten Park De Agnietenberg

Vakantie tussen stad en platteland

Camping De Agnietenberg ligt in een verrassend mooi natuurgebied aan de rand van Hanzestad Zwolle. Via het bos van de 'Agnietenberg', met oude bomen en mooie bospaden, bereikt u de entree van de camping. De ligging aan de Agnietenplas en de meanderende Overijsselse Vecht is uniek en geeft u direct dat fijne vakantiegevoel.

Molecaten Park De Agnietenberg is een heerlijke vakantieplek voor wie uitstapjes in de natuur (te voet of per fiets!) wenst af te wisselen met een dagje winkelen of museumbezoek in een mooie, gezellige stad.

Zwolle en het Vechtdal hebben u veel te bieden!

Spannend; samen hutten bouwen in het bos, ezeltje rijden of naar een leuk museum. De grote pret-en dierenparken liggen dichtbij.

Meer info

Voor fiets- en wandelliefhebbers is een verblijf in deze regio altijd te kort! Er is zoveel in de natuur te beleven.

Meer info

Gezelligheid en cultuurhistorie vindt u in Hanzestad Zwolle, vestingstadje Hattem of in één van de andere Hanzesteden aan de IJssel of in het voormalig Zuiderzeestadje Elburg.

Meer info

In de omgeving van Zwolle kunt u heerlijk tot rust komen in één van de kleinschalige of luxueuze sauna- of wellnesscentra!

Meer info

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park De Agnietenberg? Bekijk snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer info