Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2024 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben de highlights op een rijtje gezet. 

Foto Qui Vive Animal Kingdom

Qui Vive: Animal Kingdom

Maandag 22 juli

Baan je een weg omhoog door het spinnenweb om naar beneden te glijden of betreed de stormbaan krokodil en glijd door de bek weer naar buiten. Genoeg geklommen en naar beneden geroetsjt? Speel dan één van de leuke kindergames in junglethema.
Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Zaterdag 27 juli

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!
Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Woensdag 31 juli

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.
Foto Pio Piloot

Pio Piloot

Zaterdag 3 augustus

Pio is een ware avonturier! Met zijn vliegtuig vliegt hij over land en zee, steeds weer op zoek naar een nieuw spannend avontuur. Als hij tussen de spannende avonturen zijn vliegtuig wil demonstreren breekt er grote paniek uit, hij is stuk! Lukt het de kinderen om samen met Pio Piloot het vliegtuig weer te maken, zodat hij zijn weg kan vervolgen?
Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 6 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!
Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Woensdag 7 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 
Foto Graffiti Spuiten

Graffiti Workshop

Woensdag 14 augustus

Op echte doeken gaan we met je naam, iets gaafs maken! Tijdens deze workshop worden de uniekste creaties in graffiti gemaakt!
Foto Henk Pieterse

Basketbal Clinic met Henk Pieterse

Woensdag 14 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.
Foto Kangoojump

KangooJumps

Zaterdag 17 augustus

Een absolute trend zijn de KangooJumps. In een speelveld wordt basketbal op een geheel eigen ludieke wijze gespeeld. Trek de KangooJumps (schoenen met springveren eronder) aan en jump naar de basket van de tegenstander. Speel de bal over, stuiter naar de overkant en scoor! 
Foto Circus Salto

Circus Salto

Zondag 18 augustus

Al voor het 12e jaar heet Clown Sander jong en oud welkom in zijn Circus Salto. Tijdens deze afwisselende show met veel interactie met het publiek, weet hij iedereen te verwonderen.