U bent hier:  Home Fotowedstrijd Winnaars 2018

Winnaars Molecaten fotowedstrijd 2018

Dank u wel voor alle mooie inzendingen!
De winnaars van de Molecaten fotowedstrijd 2018 zijn bekend! Wat was het lastig kiezen met alle mooie inzendingen. Alle foto's van de winnaars hebben een plekje gekregen in de brochure van 2019 (de brochure ontvangt u per post, net voor de Kerst) of zijn al online of in een nieuwsbrief gebruikt.

Ook het coverbeeld zit er dit jaar weer tussen. Welke foto dat is houden we nog geheim tot 19 december. Na 19 december sturen we alle winnaars de vakantiecheque voor een gratis weekend/midweek** verblijf per post toe!

De winnaars van de Molecaten fotowedstrijd 2018 zijn:

 1. Familie Helmink, jongen in hangmat
 2. Familie Wolfs, schaapjes in de herfst
 3. Familie van Kampen, meisjes met mutsen op
 4. Familie Breederland, opa en kleinkind
 5. Familie Busing, meisje bij zeemeermin
 6. Familie Visscher, meisje in zee
 7. Familie Staab, strandhuisje bij nacht
 8. Familie Boekee, jongentje op de schommel
 9. Familie van Winden, jongen in klimpark
 10. Familie Schröder, meisjes in spray park
 11. Familie Schouls, kindjes rennend in het bos

Gefeliciteerd!

Doet u in 2019 weer mee?


Niet gewonnen?
Tip: reserveer uw 2019 vakantie uiterlijk 15 januari 2019 - want dan profiteert u van 15% snelle beslissers korting -  en dan doet u volgend jaar gewoon weer mee aan de fotowedstrijd!

* De inzender van het coverbeeld wint een week vakantie (m.u.v de strandhuisjes) in een huuraccommodatie op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan.

** weekend- of midweekverblijf in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties.