Highlights animatieprogramma Molecaten Park Hoogduin

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2021 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Hoogduin. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Haaientanden

Strandjutten

Dinsdag 20 juli

Op het strand is van alles te vinden! Samen met een gids gaan we op pad om meer te leren over strand, zee en schelpen! De gids neemt ook materialen mee om zelf op onderzoek uit te gaan.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Woensdag 21 juli

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Donderdag 12 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Krachtpatser Spektakel

Krachtpatser spektakel

Zaterdag 24 juli

Toon je spierballen en versla je tegenstander! Wie kan het snelst over de klimhelling? Probeer je tegenstanders van het blok te gooien tijdens Swing Him Off. Zorg dat je als eerste finisht bij de bungeerun en bedwing je tegenstander bij het sumoworstelen.

Foto Haaientanden

Strandjutten

Woensdag 4 augustus & dinsdag 17 augustus

Op het strand is van alles te vinden! Samen met een gids gaan we op pad om meer te leren over strand, zee en schelpen! De gids neemt ook materialen mee om zelf op onderzoek uit te gaan.

Foto Boksworkshop

Boksclinic

Zaterdag 31 juli

Tijdens de boksclinics wordt er op een respectvolle manier met elkaar omgegaan waarbij competenties als samenwerken, doorzetten en discipline centraal staan. Tevens wordt aan de deelnemers de basistechnieken van het boksen geleerd en wordt er vooral veel plezier beleefd. 

Foto Science workshop

Science workshop

Zaterdag 14 augustus

De kinderen zijn samen met een begeleider eventjes echte junior onderzoekers. De workshop wordt afgewisseld met een uitleg en verrassende en spectaculaire demonstratieproefjes.

Foto Wandeling Haai Bad

Haaien en bad

Woensdag 11 augustus

Samen met een gids gaan we op pad! We gaan o.a. langs de walk of fame, een stuk over de duinen en strand en komen door de haven. De gids verteld bij iedere locatie een verhaal, zodat je na deze wandeling alles te weten gekomen bent van Cadzand! Bij deze wandeling leg je ongeveer 5 km af, dus trek je wandelschoenen aan!