Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Hoogduin

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf in Zeeuws-Vlaanderen? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

maart 2024

1 maart t/m 26 mei

Tentoonstelling: Zwin, wij werken aan topnatuur!, Knokke-heist

Laat je verwonderen door de tentoonstelling over natuurherstelprojecten.

Lees meer >
14 maart

Workshop kruidenthee, Breskens

Welke werking heeft een kruid? Hoe stel je een geneeskrachtige of lekkere thee samen? Maak kennis met verschillende soorten gedroogde kruiden en stel je eigen thee samen. Je neemt twee zelfgemaakt kruidentheemengsels mee naar huis. Waar? Helix Sanitatem, Oosthavendam 8, Breskens. Meld je vooraf aan via de website!

Lees meer >
16 en 17 maart

Ooievaarswekend, Knokke-heist

Ga met een gids langs de nestpalen in het Zwin Natuur Park en ga op zoek naar de zwin ooievaar.

Lees meer >
23 maart

Hop & Hist Speciaalbier Festival, IJzendijke

Op zaterdag 23 maart van 14:00 t/m 22:00 uur vindt de derde editie van Hop & Hist Speciaalbier Festival plaats! Een uniek speciaalbier festival in IJzendijke met 12 brouwerijen uit België en Nederland, meer dan 40 verschillende bieren, livemuziek en een foodplein. Tickets, alleen aan de deur te koop. Kosten: € 15,-. Hiervoor krijg je entree, een uniek Hop & Hist proefglas en 2 munten.

Lees meer >
23 maart

Ontdekkingstocht door Waterdunen, Breskens

Samen met een gids wandel je door het unieke natuurgebied Waterdunen.

Lees meer >
23 maart

Schelpenteldag, Knokke-heist

Een jaarlijks evenement, waarop schelpen worden geteld om wetenschappers te helpen. Kom ook naar het strand en help mee!

Lees meer >
29 en 30 maart

Lammetjesdagen, Schoondijke

Denk je aan het paasweekend, dan denk je aan lammmetjes. Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart openen de staldeuren van de Groene Polderwinkel weer om 2 middagen lammetjes te knuffelen! Naast het lammetjes knuffelen staan er weer gezellige kraampjes en worden er wafels gebakken. €1,50 p.p., onder de 2 jaar gratis.

Lees meer >
30 maart

Bunkertochten , Groede

Tijdens de Bunkertocht van circa één uur vertelt de gids hoe Duitse militairen tijdens de oorlog hebben gewerkt en geleefd. Een aantal bunkers zijn van binnen te bewonderen. Neem een zaklampje mee, want dat maakt de ontdekkingstocht compleet! Deelname aan de Bunkertocht bedraagt € 4,- p.p. voor kinderen en € 7,- p.p. voor personen van 13 jaar en ouder. In het voor- en naseizoen verzorgt de gids de bunkertocht in het nederlands en past zich eventueel aan naar de samenstelling van de groep. In juli en augustus is er zowel een Nederlandstalige als Duitstalige bunkertocht. Meld je op de dag van de Bunkertocht minimaal 5 minuten voor aanvang bij het startpunt bij de bunker voor 't Hoofdkwartier.

Lees meer >
30 maart

Ontdekkingstocht door Waterdunen, Breskens

Samen met een gids wandel je door het unieke natuurgebied Waterdunen.

Lees meer >
31 maart

Roofvogeldemonstratie, IJzendijke

Ontdek de wondere wereld van de roofvogel

Lees meer >