Chalets & stacaravans te koop

Occasions en nieuwe modellen

Op dit moment zijn er geen vaste staanplaatsen beschikbaar en hebben wij geen te koop staande chalets en stacaravans op Molecaten Park Hoogduin.

Toch een vaste staanplaats aan zee?

Op onze parken aan zee in Rockanje en Oostvoorne zijn nog wel vaste staanplaatsen beschikbaar en staan enkele chalets en stacaravans te koop.
 

  • Van Iterson, heerlijke rust en heel dichtbij het strand.
  • Rondeweibos, buitenzwembad, leuk park voor tieners, op loopafstand van zee.
  • Kruininger Gors, vakantiedorp met stacaravans en kampeerhuisjes aan het Brielse Meer.

Marisa en Rens

Samen vinden we jouw droomchalet of stacaravan

De aanschaf van een nieuw chalet of stacaravan voor een tweede thuis bij Molecaten is een grote stap. Je doet het immers (net als het kopen van een huis) niet dagelijks en er komt veel bij kijken.

Speciaal voor gasten met een vaste staanplaats op een Molecaten park is er de service van Molecaten Verkoop. Het verkoopteam begeleidt op enthousiaste en vakkundige wijze het gehele aankoop- en plaatsingsproces van een nieuw chalet of stacaravan voor bestaande gasten (op zoek naar vervanging) én nieuwkomers. Bekijk alvast het aanbod op onze showterreinen, deze modellen zijn direct beschikbaar!
 

Lees meer over Molecaten Verkoop

* Deze informatie is te bekijken met Adobe Acrobat. Als dit programma niet op uw computer aanwezig is kunt u het hier downloaden.