In de omgeving van Molecaten Park Landgoed Ginkelduin, Leersum

Terug naar de IJstijd, naar het land van ridders en prinsessen

De bossen, de zandvlaktes, het water, de klei, het veen, de heide en de stroomruggen waaruit de Utrechtse Heuvelrug is opgebouwd zijn zo afwisselend als de seizoenen. Met de wandelschoenen aan of al trappend op de pedalen ontdek je de vingerafdrukken uit de IJstijd. Het is een vorstelijke regio met prachtige tuinen en kastelen. Even de ogen dicht en je ziet ridders op gallopperende paarden en prinsessen naar je wuiven.

Maar de provincie Utrecht is ook: musea en culinair genieten in Amersfoort en Utrecht, kindervertier in attractieparken als Ouwehands Dierenpark en actie op rivieren en plassen. Geen tijd voor verveling. Je verblijf op Landgoed Ginkelduin vliegt voorbij!
VogelparkAvifauna 1

Op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin hebben kinderen alle tijd voor spannende buitenavonturen! Maar bezoek ook de leuke musea en dierenparken in de buurt.

Meer info
Wandelen 04

Met de wandelschoenen aan of al trappend op de pedalen ontdek je de vingerafdrukken uit de tijd dat de Utrechtse Heuvelrug ontstond; de IJstijd! De ideale plek voor een actieve vakantie.

Meer info
Kasteel 1

De Utrechtse Heuvelrug is een vorstelijke regio met prachtige kastelen. Nabij vind je de steden Amersfoort en Utrecht waar het op gebied van kunst, cultuur en culinair goed genieten is!

Meer info
Ontspanning 1

Voor de één is dat lekker winkelen, voor de ander een saunabezoek en sommige mensen voelen vrijheid tijdens het vissen!

card.gotopage
Kasteel 5

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Bekijk snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info