Met Pinksteren op vakantie naar Molecaten

Je vakantiehuisje, chalet of kampeerplaats voor het Pinksterweekend boek je hier!

Lekker weg met Pinksteren? Bij Molecaten vind je de mooiste campings en vakantieparken voor het Pinksterweekend. Huur een vakantiehuisje, chalet met veranda, ingerichte tent, huurcaravan of kampeerplaats met je gezin, de hele familie of vriendenclub. Het Pinksterweekend is hét weekend bij uitstek om in het voorjaarszonnetje lekker bij te kletsen met elkaar. Wacht niet te lang met het boeken van een vakantiehuisje, chalet of camping voor het Pinksterweekend. Dit razend populaire weekend zit vaak al snel vol.

Ook goed om te weten voor een lange weekend met Pinksteren:

Kies je verblijf en boek je Pinksterweekend online!

Kamperen op de allerleukste camping? Die camping vind je bij Molecaten! Of je nu komt kamperen met je trekkerstent, tipi, tunneltent, vouwwagen of caravan: voor iedere kampeerfan hebben we een passende kampeerplaats. Goed om te weten: hoe langer je kampeert bij Molecaten des te voordeliger je vakantie wordt!


Aankomst op maandag 29 mei

Op vakantie met de camper, dat geeft een heerlijk vrij gevoel. Ook voor een campervakantie moet je bij Molecaten zijn. Op de camperplaats ben je altijd voorzien van elektra en water. Goed om te weten: hoe langer je met je camper bij Molecaten verblijft des te voordeliger je vakantie wordt!


Aankomst op maandag 29 mei