Highlights animatieprogramma Molecaten Park Rondeweibos

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Rondeweibos. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 21 juli & zondag 16 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto WePlay esports

Esports Toernooi

Zondag 26 juli

De eventmanagers van WePlay Esports organiseren een FIFA toernooi waar jezelf aan mee kan doen of als toeschouwer naar de wedstrijden ook gezellig naar kunt komen kijken. Voor alle dansers is er ook een mogelijkheid om je moves te laten zien bij Just Dance.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Zondag 2 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Zeskamp Spektakel

Zeskamp spektakel

Zaterdag 8 augustus

Met orginele opblaasbare spelen en een interactief speelsysteem wordt er een uniek parcours uitgezet. 

Foto Lasergamen Target Challenge

Lasergamen

Zaterdag 15 augustus

Deze populaire game is ontzettend gaaf! Samen ga je de strijd aan om te winnen van de tegenstander. Door obstakels in allerlei vormen en groottes gaat deze game weer een toffe ervaring opleveren!

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Donderdag 20 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.