In de omgeving van Molecaten Park Rondeweibos, Rockanje

Geen enkele dag hetzelfde!

Vakantie op Molecaten Park Rondeweibos is lekker luieren en zonnebaden op het strand, vliegeren, zandkastelen bouwen, zwemmen, surfen, vissen en uitwaaien tijdens een stevige strandwandeling. De gezellige badplaats Rockanje ligt op slechts 2 kilometer afstand!

Rondeweibos is ook fietsen over de kronkelende weggetjes en dijken naar de historische vestingplaatsjes Brielle en Hellevoetsluis of wandelen door Voornes Duin, dat tot één van de mooiste natuurgebieden in Nederland wordt gerekend! Naast de camping ligt het Quakjeswater. Op het eiland middenin dit grote duinmeer is de kolonie Lepelaars een opvallende zomergast.

De imposante haven van Rotterdam en Deltapark Neeltje Jans zijn indrukwekkende uitstapje voor kinderen!

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens je verblijf op Molecaten Park Rondeweibos.
Geitenboerderij De Mekkerstee 1

Naar het strand, strand, strand.., dat is wat kinderen hier het liefst doen. Maar de omgeving heeft ook ander leuks te bieden, zoals diverse musea, speel- en pretparken, dierenparken en andere mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Meer info
Omgeving Rockanje 23a suppen

Eiland Voorne-Putten biedt fantastische mogelijkheden voor (sportieve)activiteiten. Van uitwaaien op het strand tot (kite)surfen op het Maasvlaktestrand!

Meer info
Hellevoetsluis 1

Bezoek in de regio de kleine musea en de historische vestingplaatsen Brielle en Hellevoetsluis; ook leuk om even te winkelen. Wereldstad Rotterdam ligt op slechts een half uur rijden!

Meer info
Omgeving Rockanje 24 strand

Natuurlijk op het strand en van de zee, maar er zijn meer fijne plekjes waar het goed ontspannen is met de hele familie!

Meer info
Omgeving Rockanje 09 brielle

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info