Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden?
Selecteer hieronder de maand waarin je verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

mei 2022

21 mei

Classic Races, Rockanje

De Rockanje Classic Races is een jaarlijks terugkerend evenement met internationale bekendheid. De formule van demoraces op een origineel stratencircuit, gecombineerd met een aanvullend programma zoals de Rockanje Klasse trekt elk jaar weer veel publiek en deelnemers aan. Het evenement vindt plaats van 9:30 uur tot 18:00 uur. De kosten zijn €7.50 voor volwassenen en €2.50 voor kinderen.

Lees meer >
22 mei

Voortuin Rommelmarkt, Brielle

Kom gezellig naar de 4e editie van de Voortuin Rommelmark’. In de Kalkbranderstraat, Touwslagerstraat en Houtkoperstraat in de wijk het Geuzenveld in Brielle vind je in heel veel voortuinen leuke spullen die bij jou absoluut nog een 2e leven kunnen hebben. Het evenement vindt plaats van 12:00 uur tot 16:00 uur.

Lees meer >
28 mei

Bunkerdag, Oostvoorne

Vandaag gaan tussen Zeeland en de Waddeneilanden de bunkers van de Atlantikwall open voor publiek. De betonnen kolossen zijn vaak beperkt open. Op Voorne-Putten is onder andere de Biberbunker van 10:00 uur tot 17:00 uur open. De vrijwilligers kunnen je alles over het verleden van de bunkers vertellen.

Lees meer >