Strandhuisjes bij Molecaten

Huur een strandhuisje en ervaar een ultiem verblijf aan zee!

De vijftien 6-persoons strandhuisjes staan ieder jaar van begin maart tot eind oktober op het strand bij Molecaten Park Hoogduin. Tijdens je korte of lange vakantie in een huisje op het strand heb je een fenomenaal uitzicht op de zee en de fantastische luchten. Wanneer je van de van de veranda afstapt, sta je meteen met je voeten in het zand!

Een strandhuisje huren bij Molecaten is zowel in de lente als de zomer of de herfst een ervaring om nooit te vergeten. Trakteer jezelf op de unieke ervaring van slapen op het strand en boek nu jouw actieve, romantische of relax vakantie aan zee! Ook leuk: huisdieren zijn welkom in onze strandhuisjes.

Wacht niet te lang met boeken van je strandhuisje, want er zijn er slechts vijftien te huur!

Je kunt jezelf vast voorstellen dat de strandhuisjes enorm geliefd zijn. Reserveer jouw huisje op het strand daarom op tijd! Dat loont ook, want Molecaten heeft jaarlijks een leuke snelle beslissers korting. Lees alles over deze voordeelactie.

Ben je toch te laat met het reserveren van jouw vakantie, weekendje weg of midweek tussendoor in een strandhuisje? Bekijk dan onze andere mooie vakantieparken met accommodaties achter de duinen op loop- en fietsafstand van strand en zee!

Bekijk hier onze strandhuisjes en boek online!

6 persoons Strandhuisje

Hoogduin, Cadzand, Zeeuws-Vlaanderen

  • design strandhuisje, ca. 25 m² (exclusief veranda)
  • slapen op het strand met panoramisch uitzicht!
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek