Highlights animatieprogramma Molecaten Park 't Hout

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park 't Hout. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Zaterdag 4 juli, donderdag 23 juli & zaterdag 29 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Noovids Party 2

Beachparty

Zaterdag 18 juli & woensdag 12 augustus

Hoor jij ook de tropische klanken? Trek je hawaishirt of je rietenrokje aan! Het is tijd om helemaal los te gaan op de beachparty!

Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Woensdag 29 juli

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 5 augustus & donderdag 20 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Donderdag 6 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Qui Vive Western

Western Spektakel

Zaterdag 15 augustus

De rodeostier is al jaren een echte publiekstrekker. Jong en oud proberen te blijven zitten om deze mechanische stier. Er is een springkussen, avonturenkussen én 17 meter lange obstakelbaan. Dit allemaal in een geweldig Western Spektakel.