Stappenplan nieuwe gast

Voor wie op zoek is naar een tweede thuis op één van de mooiste plekjes van Nederland!

Molecaten Park Het Landschap 03 zwemvijver Welk Molecaten park past het best bij jou? Ga je voor een park met vaste staanplaatsen op loopafstand van zee en strand? Wens je een tweede thuis op steenworp afstand van het Veluwemeer? Kies je voor een bosrijk park in Drenthe of op de Veluwe? Of maak je de droom van je (klein)kinderen waar met een vaste staanplaats op Molecaten Park Bosbad Hoeven met een spetterend waterpark in de achtertuin?

Stap 1. kennismaking met het park


Bekijk alle vrije vaste staanplaatsen

Is de keuze gemaakt, maak dan vrijblijvend een afspraak met het desbetreffende Molecaten park. De parkmedewerkers voorzien je graag van informatie en beantwoorden al je vragen. Uiteraard kun je ook op de bonnefooi langsgaan en bij de receptie navragen of er plaatsen beschikbaar zijn.

Stap 2. droomplek gevonden

Jullie droomplekje op het Molecaten park gevonden? Wacht dan niet te lang en neem in overleg met de parkmanager een optie op de vaste staanplaats! Nadat je alles hebt laten bezinken en definitief voor de plaats wilt gaan vul je een 'verzoek tot staanplaatsovereenkomst' in. Op basis van dit verzoek gaat de receptie een staanplaatsovereenkomst opstellen. Zodra deze door beide partijen ondertekend is, is het officieel. De basis voor een tweede thuis op je favoriete Molecaten park heb je nu in handen!

Stap 3. kennismaking Molecaten Verkoop

Nu je een overeenkomst hebt voor de vaste staanplaats op het Molecaten park kom je in contact met Molecaten Verkoop. Molecaten Verkoop helpt jou graag bij de aanschaf van een nieuw chalet, want dit doe je immers niet iedere dag. Op basis van jouw vaste staanplaats, wensen, eisen en budget gaat Molecaten Verkoop de mogelijkheden in kaart brengen. De keuze is vervolgens aan jou;

Stap 4. ontzorgd worden

De aanschaf van een stacaravan of chalet is een grote stap. Wij van Molecaten Verkoop begeleiden je graag tijdens én na dit proces. Wij kennen alle ins & outs en helpen je bij (bijna) alles! Dit zijn onze kwaliteiten >
Via Molecaten Verkoop heb je de keuze uit vaste leveranciers/bouwers, zij leveren een verschillend product in verschillende prijsklassen. Door de diversiteit van deze bouwers is er voor ieder budget en wens een passend chalet te vinden. Wij lichten de mogelijkheden graag toe en ontvangen je graag ter inspiratie op één van onze showterreinen.

Kies je voor ontzorgd worden door Molecaten Verkoop, dan volgen er vele prettige contactmomenten.

Van persoonlijke kennismaking naar grenzeloos genieten, alle contactmomenten op een rij: