Highlights animatieprogramma Molecaten Park Wijde Blick

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2024 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben de highlights op een rijtje gezet. 

Foto Qui Vive Summervibes

Qui Vive: Summervibes

Woensdag 24 juli 

Een nieuwe zonnige vakantiespecial die zorgt voor veel spring- en waterplezier! Leer surfen op ons Rodeo Surfboard; trotseer de fictieve golven en probeer te blijven staan. Daarna koel je lekker af op de buikschuifbaan.
Foto Qui Vive Crazy Circus Show

The Crazy Circus show

Donderdag 25 juli 

Deze one man show vol circus- en variétéacts is een spectaculaire ervaring voor jouw gasten. Jongleren, acrobatiek en bijzondere fietsen passeren de revue. Evert van Asselt combineert deze disciplines met veel comedy wat zorgt voor een unieke show voor jong en oud.
Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Zondag 28 juli 

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 
Foto Drumtastic2

Drumtastic

Dinsdag 30 juli 

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.
Foto Graffiti Spuiten

Graffiti Workshop

Donderdag 1 augustus

Op echte doeken gaan we met je naam, iets gaafs maken! Tijdens deze workshop worden de uniekste creaties in graffiti gemaakt!
Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 7 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!
Foto Qui Vive Sport Fun

Qui Vive: Sport & Fun

Zaterdag 10 augustus

Een activiteit boordevol sportieve actie! Met verschillende spelletjes, een springkussen, levend tafelvoetbal en een nieuwe stormbaan beleeft ieder kind van jong tot oud veel plezier. Sportiviteit gegarandeerd!
Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Dinsdag 13 augustus

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.
Foto Pretparade Wally

Wally's pretparade

Zaterdag 17 augustus

Wally, zelf eigenlijk nog een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is zeer interactief, dus betekent dat alle kinderen mee kunnen zingen en dansen.