Feesten bij restaurant Zuid Zoet Zout in Biddinghuizen

Ieder feest(je) een groot succes!

Molecaten Park Flevostrand is naast een prachtig gelegen camping en vakantiepark met jachthaven aan het Veluwemeer, ook een ideale locatie voor het vieren van een feest(je) in restaurant Zuid Zoet Zout.

Reserveren of vragen? 

Voor het reserveren, andere combinaties/arrangementen of vragen bel tel. +31 320 - 288 480 of maak gebruik van ons contactformulier.
 
Trouwen op Molecaten Park Landgoed Flevostrand

Vier je bruiloft op een bijzondere plek: aan het Veluwemeer! In samenspraak met het bruidspaar maken we van deze bijzondere dag iets onvergetelijks, een middag, avond of heel weekend lang.

Informatie over trouwen
Tafels en stoelen Restaurant Zuid Zoet Zout

Ben je op zoek naar een gelegenheid voor een (personeels)feest, familiereünie, jubileum, bruiloftsfeest of receptie? Bij restaurant Zuid Zoet Zout op Molecaten Park Flevostrand ben je aan het juiste adres.

Informatie over receptie of feestavond
Kinderfeestje op Molecaten Park Flevostrand 03 binnenspeeltuin

Ook voor een kinderfeestje kun je bij restaurant Zuid Zoet Zout prima terecht. Kies voor een feestje inclusief midgetgolfen en spelen in de binnen- of buitenspeeltuin.

Informatie over kinderfeestjes
Molecaten Park Flevostrand 07 chalet

Tip: op Molecaten Park Flevostrand kun je ook overnachten in één van de fijne huuraccommodaties of op de camping. Neem je gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op