Feesten bij restaurant Zuid Zoet Zout in Biddinghuizen

Ieder feest(je) een groot succes!

Molecaten Park Flevostrand is naast een prachtig gelegen camping en vakantiepark met jachthaven aan het Veluwemeer, ook een ideale locatie voor het vieren van een feest(je) in restaurant Zuid Zoet Zout.

Reserveren of vragen? 

Voor het reserveren, andere combinaties/arrangementen of vragen bel 0320 - 268 181 of maak gebruik van ons contactformulier.
 

Vier uw bruiloft op een bijzondere plek: aan het Veluwemeer! In samenspraak met het bruidspaar maken we van deze bijzondere dag iets onvergetelijks, een middag, avond of heel weekend lang.

Informatie over trouwen

Bent u op zoek naar een gelegenheid voor een (personeels)feest, familiereünie, jubileum, bruiloftsfeest of receptie? Bij restaurant Zuid Zoet Zout op Molecaten Park Flevostrand bent u op het juiste adres.

Informatie over receptie of feestavond

Ook voor een kinderfeestje kunt u bij restaurant Zuid Zoet Zout prima terecht. Kies voor een feestje inclusief zwemmen, midgetgolfen en spelen in de binnen- of buitenspeeltuin.

Informatie over kinderfeestjes

Tip: op Molecaten Park Flevostrand kunt u ook overnachten in één van de fijne huuraccommodaties of op de camping. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op