Restaurant De Keuken van Caatje

Restaurant in Hattem, Veluwe, Gelderland, Nederland

Restaurant De Keuken van Caatje Molecaten Park De Leemkule 08

Een heerlijk rustpunt voor fietsers, wandelaars, genieters...

Lekker genieten; dat zien wij u graag doen in ons restaurant ‘De Keuken van Caatje! Stap bij ons binnen voor een relaxed ontbijt, een smakelijke lunch, een lekker lang diner of juist een snelle hap. Het is knus genieten en lekker eten in ons restaurant terwijl de kinderen zich vermaken in de speelkuil.

Zin om gezellig met het gehele gezin te biljarten? In ‘De Keuken van Caatje’ staat een biljart. Voor de kinderen is er een speelkuil. Aan onze extra lange leestafel kunt u onder het genot van het lekkerste kopje koffie of het mooiste potje thee de krant of een tijdschrift lezen.

Iets te vieren? Voor jong en oud organiseren wij verschillende partijtjes. Kinderfeestjes, high tea of een buffet? Niets is ons te gek. Wandel binnen en informeer naar de mogelijkheden.

Het team van ‘De Keuken van Caatje’ verzorgt u graag een aangename tijd.

Bekijk de menukaart van het seizoen >

Reserveren?

Wilt u al iets overleggen of een tafel reserveren? Bel gerust direct naar De Keuken van Caatje, tel. +31 38 - 444 5130 (b.g.g. tel. +31 38 - 444 1945). Komt u met een groep lekker genieten, dan is reserveren zeker verstandig. Een kinderfeestje wordt het leukst als wij dit van tevoren weten.
Molecaten logo

Restaurant De Keuken van Caatje

Leemkuilen 6

8051 PW Veluwe