Restaurant De Keuken van Caatje

Restaurant in Hattem, Veluwe, Gelderland

Restaurant De Keuken van Caatje Molecaten Park De Leemkule 08

Een heerlijk rustpunt voor fietsers, wandelaars, genieters...

Lekker genieten! Dat zien wij u graag doen in ons restaurant De Keuken van Caatje! Stap bij ons binnen voor een uitgebreide lunch, lekker lang diner, voor een kop koffie met overheerlijke appeltaart of een goed glas wijn op het terras.
 
Vanaf het terras kijkt u uit over het buitenzwembad en het grote speelveld. Zwemmen, spelen en lekker eten gaan dus prima samen! In het najaar en in de winter is het knus genieten in het restaurant, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelkuil. Buiten op het terras steken we de buitenhaard aan. Heerlijk om uw handen er na een wandeling aan te warmen.
 
Onze medewerkers zorgen altijd voor een warm welkom en een aangename tijd!

Bekijk de menukaart van het seizoen >

Kerst in De Keuken van Caatje

Met Kerst wordt het weer sfeervol genieten in restaurant De Keuken van Caatje. De fonkelende lichtjes, een prachtig versierde kerstboom en hartelijke bediening maken het een hele fijne plek voor een gezellige avond uit. Reserveer nu uw tafel voor een overheerlijk Kerstdiner op 1e Kerstdag of een Kerstbuffet op 2e Kerstdag. Wij heten u van harte welkom tijdens de Kerstdagen!
Bekijk het Kerstmenu >
Voor het reserveren van een tafel kunt u ons bellen of mailen.

Reserveren?

Wilt u al iets overleggen of een tafel reserveren? Bel gerust direct naar De Keuken van Caatje, tel. 038 - 444 5130 (b.g.g. 038 - 444 1945). Komt u met een groep lekker genieten, dan is reserveren zeker verstandig. Een kinderfeestje wordt het leukst als wij dit van tevoren weten.
Molecaten logo

Restaurant De Keuken van Caatje

Leemkuilen 6

8051 PW Hattem