Nieuws van Molecaten

Hier leest u al het laatste Molecaten nieuws!

In 2019 verloten we 52 weekendjes weg onder al onze gasten, dat betekent iedere week een winnaar! De winnaars van de maand worden hieronder bekend gemaakt en ontvangen de vakantiecheque per post.
 

De winnaars van december zijn:

  1. Familie Petersen uit Rotterdam
  2. Familie Clarin uit Essen, Duitsland
  3. Dhr. de Vos uit Heemskerk
  4. Dhr. van Schaik uit Amsterdam

Zo maakt u kans

Iedere zomervakantie verrast Molecaten op één van de parken een vaste staanplaats-gast met een super cadeau: het vaste staanplaats tarief voor het volgende jaar hoeft niet betaald te worden!

Op zaterdag 31 augustus was het zover! De winnaar van de ‘Vaste Gasten Loterij 2019’ is:

Lees verder

Flevostrand aan het Veluwemeer, Bosbad Hoeven met Waterspeelpark Splesj en Wijde Blick in Renesse behalen wederom de maximale score van vijf sterren bij de ANWB campinginspectie en mogen zich meten met de allerbeste kampeerterreinen!

Lees verder

Steeds meer Molecaten parken ontvangen het Green Key certificaat! Landgoed Ginkelduin is het vijfde Green Key gecertificeerde Molecaten park. Naast Landgoed Ginkelduin hebben ook Molecaten parken Noordduinen, Waterbos, Rondeweibos en  Wijde Blick een Green Key certificaat.

Lees verder

Molecaten is sinds 2012 sponsor van PEC Zwolle. Eerst als rugsponsor, maar sinds voetbalseizoen '16/'17  pronkt ons logo op de voorzijde van het shirt en zijn we hoofdsponsor van deze sympathieke Zwolse club!

Lees het laatste nieuws