Robin Pope Safaris

Het zusje van Molecaten in Afrika

Robin Pope Safaris_Zambia In 2006 heeft Molecaten Africa het toonaangevende Robin Pope Safaris (RPS) overgenomen. RPS is opgericht in 1986 en is aanbieder van exclusieve safari lodges, safarihuizen en privé wandelsafari’s in Malawi, Zambia en Zimbabwe.

De kleinschalige accommodaties liggen in prachtige Nationale Parken met volop wild (om een paar te noemen: olifanten, leeuwen, giraffen, luipaarden, buffels, cheeta’s en vele soorten vogels), mooie landschappen met oogverblindende zonsop- en ondergangen, het meer van Malawi met de vele chicliden (vissen) waar je prachtig kunt duiken, snorkelen of de zonsondergang in kan zeilen op een traditionele dhow. Neem de omgeving in je op al peddelend in een kano of ga op bootsafari en aanschouw het wild vanaf de rivier.

Voor de meer avontuurlijke gasten zijn er mobiele wandelsafari's. Vergezeld door ervaren gidsen, reis je per voet 5 dagen door de wildernis en ervaar je de bush – elk geluid en elke geur en beweging – van nog dichterbij. Ook voor een culturele beleving ben je op de goede plek; bezoek een lokaal dorp, neem een kijkje bij een school en leer over de cultuur en gebruiken.

Het team is kundig en enthousiast en neemt gasten graag mee in de wonderschone Afrikaanse wereld. Ook in Afrika zetten wij ons in voor verantwoord toerisme en doen zaken op een manier die het milieu en natuurbehoud, de mensen die voor ons werken en onze naburige gemeenschappen ten goede komt.

Een onvergetelijke wildernis beleving in wonderschone natuurparken. Raak verslingerd aan Afrika met Robin Pope Safaris.

Bekijk meer

Spot wilde dieren te voet, in een jeep of per boot vanaf het water.

Lees meer

In avontuurlijke safaritenten, romantische lodges of met vrienden / familie in een uniek safarihuis.

Lees meer
Robin Pope Safaris it s monday newsletter

Laat je meenemen in de wonderlijke Afrikaanse wereld. Schrijf je nu in en ontvang elke week avonturen uit de bush.

Schrijf je in