Molecaten Park De Koerberg

Camping en vakantiepark in Heerde, Veluwe, Gelderland

De Veluwe aan uw voeten!

De ligging van camping en bungalowpark De Koerberg op de Veluwe is fantastisch! Het aangrenzende Zwolse bos, de natuur- en heidegebieden 'de Renderklippen' en 'de Dellen' en de Veluwe zijn dé grote trekpleisters. Ontdek de Veluwe - ook met talloze avontuurlijke attracties voor kinderen - en geniet bij terugkomst van de ruimte, rust en fijne faciliteiten op het park (o.a. bowlingbaan). En ja; er is een heel fijn buitenzwembad!

Molecaten Park De Koerberg is een heerlijk vakantieadres op de Veluwe met fijne kampeerplaatsen voor tenten en (sta)caravans. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel, reserveert u dan onze kampeer cabin, ingerichte tent, luxe chalet of houten bungalow. Hoe, wanneer en hoelang u er ook verblijft; u geniet altijd van een bijzonder mooi plekje op een veld midden in het bos.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Koerberg toegestaan bij kamperen en in bijna alle huuraccommodaties!

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park De Koerberg! Kies voor een bungalow, chalet, kampeerplaats...

Er is zoveel leuks te ontdekken! Ga op avontuur in het Zwolse bos of bezoek de gezellige dorpjes in de buurt. Geniet bij terugkomst van de fijne faciliteiten op het park en ja; er is een heel fijn buitenzwembad!

Dit is een heerlijke maand voor natuurliefhebbers en actievelingen. Ontdek de prachtige Veluwe en knoop alle mooie fietspaden aan elkaar. Wie weet hoort u in de avond de burlende edelherten.

Trek eropuit met de (klein)kinderen tijdens de eerste vakantie van het nieuwe schooljaar. Niets zo fijn als een vakantie in het vooruitzicht!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Interesse in een vaste staanplaats op ons park? Bekijk hier alvast alle occasions, nieuwe modellen en beschikbare plaatsen. Het is iedere dag kijkdag, maar bel ons voordat u komt. Welkom!

Gaat u met 2 gezinnen of familie eropuit, maar wenst u niet constant bij elkaar te zitten? Ons 12-persoons chalet Hazelaar biedt uitkomst.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting! Maak dus nu alvast plannen voor december of beleef een sfeervolle Kerst...

Molecaten logo

De Koerberg

Koerbergseweg 4-1

8181 LL Heerde