Molecaten Park Legénd Estate

Vakantiepark in Legénd, Hongarije, Nógrád

Vakantie op Hongaars platteland

De twintig vakantiehuisjes van Legénd Estate in Hongarije liggen aan de voet van het Börzsöny gebergte, idyllisch verscholen in het Hongaarse heuvellandschap en op zo'n 45 minuten rijden van Boedapest. Tijdens je verblijf in het vakantiehuisje, op het sfeervolle Hongaarse landgoed van ruim 200 hectare, geniet je van de rust, de ongerepte natuur en interessante stadjes. Tips voor dagjes uit in deze regio van Hongarije te over.

Voor wie niet weg wil is het goed toeven bij het vakantiehuisje. Lekker loom onder een boom met een goed boek en een glas Hongaarse wijn. Kinderen vermaken zich prima op het park. Zij hebben alle ruimte om te spelen en een heerlijk zwembad voor dagen waterpret! De prachtige vrijstaande vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Buiten geniet je van een terras met een prachtig weids uitzicht en een eigen barbecue voor een gezellige zomeravond!

Huisdieren zijn op Molecaten Park Legénd Estate toegestaan in vakantiehuisje type Hongarije.

Onze vakantietips

Binnenkort op vakantie of een lang weekend naar Boedapest? Ons park in Hongarije heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Zin om naar het buitenland te gaan in de kerstvakantie? Boek ons kleine (witte) paradijsje in Hongarije, dichtbij de prachtige stad Boedapest. Twinkelende lichtjes in je eigen vakantiehuisje over de grens is echt héél speciaal.

Reserveer uiterlijk 15 januari 2024 je vakantie(s) in 2024 en profiteer van 15% snelle beslissers korting! Wacht niet langer met het boeken voor volgend jaar. Niets zo fijn als een vakantie in het vooruitzicht!

Weet jij al in welke schoolvakantie je graag op vakantie wilt met je (klein)kinderen? Een citytrip in de voorjaarsvakantie, een lange meivakantie in het buitenland of een fijn huisje in de zomer. Kies je vakantieperiode en de voorpret kan beginnen!

Molecaten logo

Legénd Estate

Káldy tanya

2619 Legénd