U bent hier:  Home kindercamping

Molecaten kindercampings: de leukste vakanties met kinderen

Lekker aan zee, met een zwembad of fijn in het bos
Lekker naar de camping in een schoolvakantie of in een weekend tussendoor? Bij Molecaten vindt u de kindercamping die bij u past! Geen camping van Molecaten is hetzelfde, maar iedere camping is bijzonder leuk voor kinderen! Er zijn campings waar we voor (klein)kinderen talloze buiten- en binnenfaciliteiten bieden met als uitblinkers onze campings 't Hout, Kuierpad en Bosbad Hoeven. Houdt u van iets meer rust en gaat u graag met uw kinderen op pad de natuur in, het water op of naar zee? Dan is camping Het Landschap, De Koerberg, Landgoed Molecaten, Waterbos of Wijde Blick de juiste kindercamping voor u en uw gezin. Lekker voetballen of badmintonnen met elkaar kan natuurlijk overal!

Bij een kindercamping hoort ook animatie

Wat de campings van Molecaten ook tot kindercampings maakt, is ons vrolijke animatie aanbod in de schoolvakanties. De invulling van het animatieprogramma stemt het animatieteam altijd af op het karakter van de camping. Lees meer over animatie bij Molecaten >


Kindercamping: boek uw huuraccommodatie bij Molecaten  

Iets huren op een kindercamping

Overnachten in een knusse bungalow of chalet?
Op alle Molecaten campings / vakantieparken vindt u huuraccommodaties als bungalows, chalets, ingerichte tenten, kampeer cabins en huurcaravans.
Er zijn altijd vriendjes om mee te spelen in de buurt.
Dat is het leuke van huren op een kindercamping!

Boek nu uw huuraccommodatie op een Molecaten kindercamping

Kindercamping: boek uw kampeerplaats bij Molecaten  

Kamperen met eigen caravan of tent op een kindercamping

Op vakantie met eigen caravan of tent?
Kom dan met uw kinderen lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een kampeervakantie met kinderen aan zee, in de bossen of aan het water. Kinder-vakantiepret gegarandeerd!

Boek nu uw kampeerplaats op een Molecaten kindercamping
Kinderen betalen slechts € 1,50 per nacht!
Komt u met eigen caravan of tent kamperen op één van de Molecaten campings dan betaalt u voor kinderen (of eigenlijk alle extra personen) slechts € 1,50 per nacht (exclusief toeristenbelasting). Het € 1,50 extra personen tarief geldt voor alle Molecaten campings (m.u.v. Bosbad Hoeven in de zomervakantie).
Lees er alles over >

Ontmoet Molly & Caatje op een Molecaten kindercamping! Print nu alvast een leuke kleurplaat >

Animatie bij Molecaten