Doe mee met de Molecaten fotowedstrijd!

Ben jij een goede vakantie-fotograaf?

Maak jij tijdens je vakantie geregeld sfeervolle foto’s met een professionele camera? Doe dan mee met de Molecaten fotowedstrijd en maak kans op leuke prijzen! Na beoordeling van de inzending zie je de vakantiefoto volgend jaar wellicht terug op de website of andere uitingen van Molecaten.

Belangrijk!

  • Door deel te nemen aan deze fotowedstrijd geef je Molecaten toestemming om de ingestuurde foto’s rechten vrij te gebruiken ter promotie van Molecaten ongeacht of het een prijswinnende foto is.
  • De winnaars ontvangen uiterlijk 30 november bericht.
Winnaars molecaten fotowedstrijd 2023 02

  • Stuur vóór 31 oktober 2024 je vijf mooiste foto’s* in hoge resolutie per www.wetransfer.com o.v.v. Molecaten fotowedstrijd, de naam van het Molecaten park waar je hebt verbleven en je naw-gegevens naar marketing@molecaten.nl.
  • Dit mogen mooie portretfoto’s zijn, foto’s van het ontbijt of bbq bij de accommodatie/op de kampeerplaats of foto’s van faciliteiten, activiteiten (op of buiten het Molecaten park) of de omgeving.

* De foto's zijn gemaakt tijdens een vakantie op een Molecaten camping of vakantiepark in de periode 1 oktober 2023 - 31 oktober 2024. Ook herfst- en winterfoto's maken kans! Doe mee en stuur ons je foto's
Winnaars molecaten fotowedstrijd 2023 01

1 x week vakantie

De mooiste foto wint één week vakantie in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan.
 

10 x weekendje weg

De tien andere mooiste inzendingen winnen een weekend- of midweekverblijf in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties/feestdagen. Bekijk de fotowedstrijd winnaars 2023