Molecaten Park De Leemkule

Camping en vakantiepark in Hattem, Veluwe, Gelderland

Een oase op de Veluwe!

Molecaten Park De Leemkule ligt in de noordoostelijke punt van de Veluwe, tussen prachtige naald- en loofbossen, die worden bewoond door reeën en wilde zwijnen. Een sfeervol vakantiepark met bungalows en mooie kampeervelden. Het park ademt, mede door de ligging nabij Landgoed Molecaten, een bijzondere en rustieke sfeer uit. Geniet tijdens uw vakantie van het lekkere eten in het restaurant, de ongekende hoeveelheid fiets- en wandelmogelijkheden over de Veluwe en proef de gemoedelijke sfeer in de nabijgelegen Hanzesteden.

Het park biedt kleine en grote bungalows te midden van het Veluwse bos. Ook de ruime en autovrije kampeervelden met pipowagens, trekkershutten, comfortplaatsen (ook voor lange kampeerarrangementen), seizoenplaatsen en vaste staanplaatsen worden omringd door prachtige bomen.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Leemkule toegestaan in bungalowtype Hattem. Niet toegestaan op de camping.

Onze vakantietips

Hier vindt u onderwerpen die van toepassing kunnen zijn op uw verblijf bij Molecaten. 

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park De Leemkule! Kies voor een bungalow, pipowagen, kampeerplaats...

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Het animatieprogramma van Molecaten Park De Leemkule is gericht op jonge gezinnen. Voor hen is er in de meivakantie dan ook van alles te doen!

Voor actieve natuurliefhebbers is de Veluwe fantastisch. Kilometers aan wandel- en fietspaden doorkruisen de bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Boek uw vakantie bij Molecaten!

Molecaten logo

De Leemkule

Leemkuilen 6

8051 PW Hattem