Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Koerberg

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2021 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park De Koerberg. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Woensdag 21 juli

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Aardspoor

Aardspoor

Dinsdag 27 juli, 3 en 10 augustus

We gaan op zoek naar wild en zoeken naar hun prenten en andere sporen. Wat eten de herten en de wilde zwijnen? Kunnen we lopen met een kompas en hoe oud is die dikke boom? Laten we dat gaan onderzoeken! Leuk voor gezinnen met kinderen van 8 tot 12 jaar.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Donderdag 29 juli

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Vrijdag 30 juli

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 4 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Spetterstad

Spetterstad

Donderdag 5 augustus

Spetter, spieter, spater... Lekker in het water! Met water spelen, dat is toch het leukste wat er is? Zowel jong als oud beleven absoluut veel plezier in deze Spetterstad! Glijd op een band in een grote bak water tijdens tobbedansen, neem een goede aanloop en kijk hoever je komt op de buikschuifbaan en test beide glijbanen bij de Double Slide om aan het einde van de glijbanen in het water te plonsen!

Foto Burgemeester van Buiten

Burgemeester van Buiten

Woensdag 11 augustus

Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Foto Robot bouwen

Robotjes bouwen

Donderdag 19 augustus

Met afval als grondstof gaan we ontwerpen, bouwen en programmeren we met de BYOR-kit robots, apparaten of interactieve kunstobjecten

Foto Graffiti Spuiten

Graffiti Workshop

Dinsdag 24 augustus

Op echte doeken gaan we met je naam, iets gaafs maken! Tijdens deze workshop worden de uniekste creaties in graffiti gemaakt!