Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Koerberg

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2023 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Zaterdag 22 juli

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.

Foto Geer Natuurbeheer

Geer van Natuurbeheer

Donderdag 27 juli

Tijdens dit mobiele en educatieve spelprogramma neemt onderzoeker Gerard de Vos kinderen mee op een quiz-expeditie rond de werled. Samen ontdekken ze alles over dieren, insecten, bomne, planten en wat je kunt doen om beter met de aarde om te gaan!

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Zaterdag 29 juli

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Woensdag 2 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 

Foto Robot bouwen

Robotjes bouwen

Dinsdag 8 augustus

Met afval als grondstof gaan we ontwerpen, bouwen en programmeren we met de BYOR-kit robots, apparaten of interactieve kunstobjecten

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 9 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Graffiti Spuiten

Graffiti Workshop

Zaterdag 12 augustus

Op echte doeken gaan we met je naam, iets gaafs maken! Tijdens deze workshop worden de uniekste creaties in graffiti gemaakt!

Foto Willy Nicky

Willy & Nicky

Woensdag 16 augustus

Willy is de wat naïve, niet al te slimme en nieuwsgierige hulpje van Waldo de Wonderonderzoeker. Meneer Waldo heeft het helaas alleen veel te druk met uitvinden en dat gaat veel beter zonder de onhandige Willy in zijn buurt. Gelukkig krijgt Willy gezelschap van zijn beste vriendin: "Nicky !" Samen staan ze garant voor een hilarische, interactieve, doldwaze, magische en wonderlijke theatervoorstelling.