Huren of kamperen op Molecaten Park De Koerberg

Huren of kamperen in Heerde, Veluwe, Gelderland

De vrijstaande bungalows op Molecaten Park De Koerberg staan op licht glooiend terrein. Op het terras is het goed genieten van de zon en vogelgeluiden. Huisdieren toegestaan in enkele bungalows.

Bekijk & boek

Met een verblijf in een chalet ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen. Hoe fijn is dat! Gaat uw huisdier ook mee op vakantie? Op Molecaten Park De Koerberg bent u aan het juiste adres.

Bekijk & boek

'Glamping' op de Veluwe! Kom verblijven in één van onze trendy en luxe kampeer cabins. De kampeer cabin heeft de sfeer van een tent, maar biedt alle comfort en luxe (o.a. vaatwasser) van een cabin. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Geen eigen tent of caravan? Dan huurt u toch fijn een compleet ingerichte tent op Molecaten Park De Koerberg! Bij aankomst op de camping staat de sfeervol ingerichte tent al voor u klaar. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Op De Koerberg is het heerlijk kamperen op zonnige kampeervelden met her en der prachtige hoge dennen. Camping De Koerberg beschikt over een luxe sanitairgebouw. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Op De Koerberg kampeert u heerlijk op een bosrijke camping op speciale camperplaatsen. U heeft het gemak van uw eigen camper en geniet van alle faciliteiten op de camping (zwembad, restaurant). Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park De Koerberg 07

Houdt u ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping De Koerberg. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park De Koerberg 05

Met een seizoenplaats op Molecaten Park De Koerberg kampeert u het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek op de Veluwe. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park De Koerberg. Met een eigen tweede thuis geniet u maximaal van uw vrije tijd!

Meer info
6pers chalet Anemoon Molecaten Park De Koerberg 04

Nu direct weg? Vind hier uw last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park De Koerberg in de Veluwse bossen.

Bekijk & boek
Molecaten Park De Koerberg 05 peuterbad

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies uw vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met uw eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

De Koerberg

Koerbergseweg 4-1

8181 LL Heerde