Huren of kamperen op Molecaten Park De Koerberg

Huren of kamperen in Heerde, Veluwe, Gelderland

De vrijstaande vakantiehuisjes op Molecaten Park De Koerberg staan op licht glooiend terrein. Op het terras is het goed genieten van de zon en vogelgeluiden. Huisdieren toegestaan in enkele vakantiehuisjes.

Bekijk & boek

Met een verblijf in een chalet ervaar je het gemak van huren met de sfeer van kamperen. Hoe fijn is dat! Gaat je huisdier ook mee op vakantie? Op Molecaten Park De Koerberg ben je aan het juiste adres.

Bekijk & boek

'Glamping' op de Veluwe! Kom verblijven in één van onze trendy en luxe kampeer cabins. De kampeer cabin heeft de sfeer van een tent, maar biedt alle comfort en luxe (o.a. vaatwasser) van een cabin. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Geen eigen tent of caravan? Dan huur je toch fijn een compleet ingerichte tent op Molecaten Park De Koerberg! Bij aankomst op de camping staat de sfeervol ingerichte tent al voor je klaar. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Op De Koerberg is het heerlijk kamperen op zonnige kampeervelden met her en der prachtige hoge dennen. Camping De Koerberg beschikt over een luxe sanitairgebouw. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Op De Koerberg kampeer je heerlijk op een bosrijke camping op speciale camperplaatsen. Je hebt het gemak van je eigen camper en geniet van alle faciliteiten op de camping (zwembad, restaurant). Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park De Koerberg 07

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping De Koerberg. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park De Koerberg 05

Met een seizoenplaats op Molecaten Park De Koerberg kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek op de Veluwe. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park De Koerberg. Met een eigen tweede thuis geniet je maximaal van je vrije tijd!

Meer info
6pers chalet Anemoon Molecaten Park De Koerberg 01

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park De Koerberg in de Veluwse bossen.

Bekijk & boek
Molecaten Park De Koerberg 05 peuterbad

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

De Koerberg

Koerbergseweg 4-1

8181 LL Heerde