Vaste staanplaats op Molecaten De Koerberg, Heerde

Voor wie buiten gewoon wil genieten van de Veluwe

Molecaten Park De Koerberg in de Veluwse bossen is een heerlijke plek om lang te verblijven. Een vaste staanplaats op De Koerberg is dan ook zeer gewild. Families uit heel Nederland komen hier het hele seizoen genieten van dit mooie plekje op de Veluwe. Met een vaste staanplaats op de Veluwe is het 'buiten gewoon genieten' van de mooie omgeving (bos, heidevelden en IJsselvallei! ), elkaar en uw vrije tijd.

Een ruime vaste staanplaats op de Veluwe

Een vaste staanplaats op camping De Koerberg is een ruime plaats voorzien van aansluiting op 10 ampère elektra, water, riool en CAI. De keuze van chalet of stacaravan is aan u en net als thuis, kunt u ook uw vaste staanplaats op de Veluwe naar eigen smaak inrichten! Stoer, romantisch of landelijk misschien? Molecaten hanteert wel enkele restricties.

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats op de Veluwe?

Prijsinformatie, occasions, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op De Koerberg op de Veluwe? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0578-699 810), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen en showterrein zien.  

Uw huisdier is toegestaan bij een vaste staanplaats op Molecaten Park De Koerberg.