Camperplaats aan zee

Reserveer jouw camperplaats aan zee bij Molecaten

Zoek je een prachtige camperplaats aan zee in Nederland? Kom dan lekker naar een van de parken van Molecaten. Hier vind je namelijk je verblijf voor een heerlijke lange strandvakantie of een weekendje uitwaaien aan zee met de camper. De kilometerslange stranden, de strandpaviljoens en de prachtige duinen in de omgeving van onze parken dragen bij aan het ‘helemaal weg’ gevoel. Kortom, staat een vakantie aan zee ook op jouw verlanglijstje? Kies dan voor een camperplaats aan zee bij Molecaten!

Op vakantie met de camper, dat geeft een heerlijk vrij gevoel. Ook voor een campervakantie moet je bij Molecaten zijn. Op onze camperplaatsen aan zee ben je altijd voorzien van elektra en water. Goed om te weten: hoe langer je met je camper bij Molecaten verblijft des te voordeliger je vakantie wordt!

Voor een camperplaats aan zee kan je terecht op de Molecaten Parken Wijde Blick en Hoogduin in Zeeland of Rondeweibos en Waterbos in Zuid-Holland. Stuk voor stuk beschikken de parken over ruime camperplaatsen met campervoorzieningen die zich veelal op loopafstand van de zee bevinden. Bekijk hieronder de beschikbare camperplaatsen aan zee en boek je vakantie eenvoudig online!