Molecaten campings en vakantieparken in Rockanje

Welkom in Rockanje aan zee!

Rockanje op het Zuid-Hollandse eiland Voorne Putten is een klein dorp aan de Noordzeekust. Je komt er voor de duinen, het strand en de zee! In heel Nederland zijn er maar weinig kustgebieden waar het strand zo direct op het zuiden gericht is als in Rockanje. Een prettige bijkomstigheid; de zandbanken voor het strand van Rockanje zorgen voor een rustige zee, zodat kinderen veilig aan de rand van het water kunnen spelen en zwemmen. Na al dat vliegeren, zandkastelen bouwen, zwemmen en wandelen is het goed toeven in één van de strandtenten die er op het strand van Rockanje te vinden zijn.

Toch heeft Rockanje op cultureel gebied enkele bijzonder adresjes! Breng tijdens je vakantie in Rockanje beslist een bezoek aan Openluchtmuseum de Duinhuisjes (de vier duinhuisjes geven een mooi beeld van hoe men hier leefde rond 1900), In den Halven Maen (museum met heel veel oude spulletjes en een bijzondere tuin) en de oude korenmolen!

Rockanje in Zuid-Holland is ook de toegangspoort tot natuurgebied Voornes Duin. Het is een bijzonder duingebied met een rijkdom aan planten, vlinders en vogels. Het duingebied is toegankelijk per fiets, te voet (ook viervoeters zijn aangelijnd welkom) en te paard! Alle Rockanje omgevingstips en de mooiste fiets- en wandelroutes vind je in onze app en hier op de website bij het park waar je verblijft.

Welkom op onze campings en vakantieparken in Rockanje!

Waterbos

Zuid-Hollandse Eilanden

Het Voornes Duin en het strand zijn hier bij Rockanje hét speelparadijs voor kinderen. Al zijn de speeltuin en het zwembad op het park ook favoriet! In het voor- en najaar is Waterbos de plek voor rustzoekers. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park

Rondeweibos

Zuid-Hollandse Eilanden

Een gezellig park aan zee met zwembad en ruim plaats voor vaste plaatsen in Rockanje. Al wandelend via het duinpad bereik je het mooie strand. In de schoolvakanties bruist het hier van activiteiten! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

Van Iterson

Zuid-Hollandse Eilanden

Je eigen ‘thuis’ aan zee; dat is Van Iterson! Hier geniet je van jullie tweede huis op loopafstand van zee, duin en het centrum van Rockanje. Kom kijken naar de vrije vaste plaatsen voor jouw eigen chalet en occasions. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park