Vaste staanplaats op Molecaten Park Van Iterson, Rockanje

Buiten gewoon genieten op uw eigen plek aan zee & bij duinen

Door de gunstige ligging van de camping aan het strand, zee en de duinen is het heerlijk vertoeven op uw vaste staanplaats. Dankzij het kleinschalige karakter van de camping voelt u zich al snel thuis. Vanaf Molecaten Park Van Iterson aan zee & duinen kunt u heerlijk fietsen en wandelen door natuurgebied 'Voornes Duin’ en lekker luieren op het strand.

Met een eigen stacaravan, chalet of huisje op Van Iterson wordt het 'buiten gewoon genieten' van ieder weekend, vakantie of zomaar een dagje tussendoor. kinderen en kleinkinderen vinden een vaste staanplaats op Van Iterson ook heerlijk. De camping is namelijk autovrij, er zijn altijd vriendjes om mee te spelen en de kampeervereniging organiseert leuke kinderactiviteiten.

Een vaste staanplaats aan zee & bij duinen

Molecaten Park Van Iterson heeft prachtige ruime vaste staanplaatsen, voorzien van water, riool, elektra (10 ampère) en CAI. De vaste staanplaatsen worden afgescheiden door groene beplanting, hierdoor ervaart u veel privacy op de camping en voelt het als uw eigen thuis. Tip: neem voor de aankoop van uw chalet of stacaravan ook een kijkje op het showterrein van Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje!

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats op Van Iterson aan zee & duinen?

Prijsinformatie, occasions, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Van Iterson aan zee & duinen? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0181-401 200), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien. Welkom!   

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Van Iterson.