Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Van Iterson

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

juli 2024

Elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00

Bezoek Molen de Hoop, Hellevoetsluis

De molenaar staat elk weekend klaar om uitleg over molen de Hoop en alle molens van Nederland te geven. De molen is ook open als de blauwe wimpel uithangt en op afspraak! 

Lees meer >
Elke dinsdag en zaterdag van 9:00 tot 16:00

Weekmarkt Spijkenisse, Spijkenisse

Een gezellige weekmarkt in het centrum van Spijkenisse met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke woensdag van 8:00 tot 15:00

Weekmarkt Oostvoorne, Oostvoorne

Een gezellige weekmarkt op het Dorpsplein van Oostvoorne met een breed aanbod aan producten zoals o.a. kleding, verse groenten, noten, kaas en vis.  

Lees meer >
Elke woensdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Zuidland, Zuidland

Een gezellige markt in het centrum van Zuidland met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Heenvliet, Heenvliet

Een gezellige markt in het centrum van Heenvliet met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Rockanje, Rockanje

Een gezellige markt in het centrum van Rockanje met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke donderdag

Weekmarkt Zwartewaal, Zwartewaal

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Wilhelminalaan in Zwartewaal. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Lees meer >
Zondag 28 juli

Brielle Blues Festival, Brielle

Brielle Blues, powered by Van Ginkel Groep, is het gratis festival dat traditiegetrouw in het laatste weekend van juli plaatsvindt op drie podia in de vestingstad Brielle. Dit jaar viert Brielle Blues hun 31e editie!

Lees meer >