Highlights animatieprogramma Molecaten Park Waterbos

Activiteiten waar jouw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2024 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben de highlights op een rijtje gezet. 

Foto Pio Piloot

Pio Piloot

Zaterdag 20 juli

Pio is een ware avonturier! Met zijn vliegtuig vliegt hij over land en zee, steeds weer op zoek naar een nieuw spannend avontuur. Als hij tussen de spannende avonturen zijn vliegtuig wil demonstreren breekt er grote paniek uit, hij is stuk! Lukt het de kinderen om samen met Pio Piloot het vliegtuig weer te maken, zodat hij zijn weg kan vervolgen?
Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Woensdag 24 juli 

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.
Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Maandag 29 juli 

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!
Foto Henk Pieterse

Basketbal Clinic met Henk Pieterse

Dinsdag 30 juli

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.
Foto Pretparade Wally

Wally's pretparade

Donderdag 1 augustus 

Wally, zelf eigenlijk nog een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is zeer interactief, dus betekent dat alle kinderen mee kunnen zingen en dansen.
Foto Techniek4kids

Techniek4Kids

Zaterdag 10 augustus

Hoe cool! Bij deze activiteit is er een techniekkar aanwezig, waarbij er gekozen kan worden uit diverse activiteiten. De kinderen kunnen aan het solderen, timmeren of aan de slag met het glas graveren. 
Foto Graffiti Spuiten

Graffiti Workshop

Dinsdag 13 augustus

Op echte doeken gaan we met je naam, iets gaafs maken! Tijdens deze workshop worden de uniekste creaties in graffiti gemaakt!
Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Maandag 19 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden.