Huren of kamperen op Molecaten Park Het Landschap

Huren of kamperen in Wateren, Drents-Friese Wold, Drenthe

Het 14-persoons vakantiehuis op Molecaten Park Het Landschap is een bijzonder en sfeervol vakantiehuis voor families of vrienden. Huisdier toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie geen eigen kampeermiddel heeft, maar wel van het gezellige kampeersfeertje houdt, bieden we mooie chalets met veranda of overdekt terras aan. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Huren met de sfeer van kamperen; dat is Glamping! Met de comfortabel ingerichte tent op Molecaten Park Het Landschap ben je van alle gemakken voorzien. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Molecaten Park Het Landschap is een prachtige camping met mooi aangelegde kampeervelden en prachtig groen rondom. Een speeltoestel is altijd dichtbij. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Basisplaats kamperen Molecaten Park Het Landschap 05

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping Het Landschap. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park Het Landschap kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek in Drenthe. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park Het Landschap. Met een eigen tweede thuis geniet je maximaal van je vrije tijd!

Meer info
Omgeving Molecaten Park Het Landschap 01

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park Het Landschap in het Drents-Friese Wold.

Bekijk & boek
Molecaten Park Het Landschap 03 zwemvijver

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

Het Landschap

Schurerslaan 4

8438 SC Wateren