Vaste staanplaats op Molecaten Park Het Landschap, Wateren

Voor wie buitengewoon wil genieten van het Drents-Friese Wold

Het Drents-Friese Wold doet wat met mensen. De uitgestrektheid ervan en de bijzonder mooie Drentse dorpjes in de omgeving doet veel mensen besluiten om zoveel als mogelijk hier te komen genieten.

Molecaten Park Het Landschap biedt voor deze ‘levensgenieters’ ruime vaste staanplaatsen voor een eigen caravan of chalet. Naast het type chalet/stacaravan bepaalt u ook zelf de inrichting van uw tuintje met terras. We kennen slechts enkele regeltjes. Is dit ook iets voor u? Kom snel kijken, want het aantal vrije plaatsen is beperkt. Naast de bijzonder mooie omgeving genieten onze vaste staanplaats gasten natuurlijk ook van onze fijne faciliteiten.

Een ruime vaste staanplaats in het Drents-Friese Wold

Op een vaste staanplaats op Molecaten Park Het Landschap bent u voorzien van aansluiting op 10 ampère elektra, water, riool en CAI.

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats op Het Landschap?

Prijsinformatie, occasions, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op het park? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0521-387 244), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien.  

Uw huisdier is ook welkom bij een vaste staanplaats op Molecaten Park Het Landschap.