In de omgeving van Molecaten Park Wijde Blick, Renesse

Op vakantie naar de kust; de Zeeuwse kust

Zeeland is cultuur en traditie in oude dorpen, maar bovenal zee- en strandplezier! Ultiem zijn de ‘Fun & Beachsports’. Wind, golven en strand zijn de perfecte combinatie voor kitesurfen, blokarten en golfsurfen. Durf je het aan? Na een stranddag is het goed toeven in een strandtent met uitzicht over het wonderschone Zeeuwse strand. Neem als wandelaar of fietser de mooie paden door natuurgebieden Boswachterij Westerschouwen. Vogelspotters moeten beslist naar de vogelboulevard aan de zuidkant van het eiland Schouwen-Duiveland! Ook leuk; een dagje Middelburg, Neeltje Jans of over de grens naar Knokke!

Voorbij het polderland wacht de zee!

Van strand naar strand
Het Noordzeestrand van Schouwen-Duiveland ligt achter imposante duinpartijen en is, mede dankzij de vele zonuren, heel populair. Om alle liefhebbers de ruimte te geven, is de kustlijn onderverdeeld in verschillende strandtypen. Er zijn familiestranden (bijvoorbeeld het Jan van Renesse strand), natuurstranden en (water)sportstranden (bijvoorbeeld Het Klokje). Zo is geen stranddag hetzelfde; strand-hoppen maar!

Kom voor een overzicht van alle type stranden (Renesse alleen heeft al 17 km aan strand!) naar de receptie of bezoek de VVV in Renesse.

Geitenboerderij De Mekkerstee 1

Leerzaam, spannend, leuk of juist actief. Voor kinderen valt er genoeg te beleven in één van de vele attractie- en/of dierenparken in de omgeving.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Wijde Blick 14 kitesurfen

De zuidkant van Schouwen-Duiveland is  een ware vogelboulevard! Wie weet spot je veel moois door je verrekijker. Dus… spring op de fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek al dit moois!

Meer info
Renesse 1

Bezoek de dorpjes in de omgeving, zoals Brouwerdam, Ellemeet, Kerkwerwe, Burg- Haamstede en Noordwelle. Geniet van de dagvangst bij een viskraam of pak een gezellig terrasje op het Havenplein in Zierikzee.

Meer info
Ontspanning 1

Voor de één is dat lekker winkelen, voor de ander een saunabezoek en sommige mensen voelen vrijheid tijdens het vissen!

Meer info

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf in Zeeland? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer info