Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Agnietenberg

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park De Agnietenberg. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Qui Vive Wipe it out

Wipe It Out

Zaterdag 25 juli

Op deze stormbaan zijn o.a. diverse obstakels, glij- en klimonderdelen, megaballen en kruipmuren geplaatst waar onder, over, langs en doorheen geklauterd en gekropen moet worden om het einde van de baan te kunnen bereiken.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 4 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto WePlay esports

Esports Toernooi

Zaterdag 8 augustus

De eventmanagers van WePlay Esports organiseren een FIFA toernooi waar jezelf aan mee kan doen of als toeschouwer naar de wedstrijden ook gezellig naar kunt komen kijken. Voor alle dansers is er ook een mogelijkheid om je moves te laten zien bij Just Dance.

Foto Burgemeester van Buiten

Burgemeester van Buiten

Dinsdag 11 augustus

Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.