Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park De Agnietenberg? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

januari 2020

4 januari t/m 24 oktober

Oorlog in Zwolle stadswandeling, Zwolle

De start van deze stadswandeling is bij het Zwolse Balletjeshuis. Vandaar neemt een ervaren gids u mee langs historische plekken die het verhaal van Zwolle in de Tweede Wereldoorlog vertellen. De wandeltour voert u met verhaal en beeld langs de plekken in de binnenstad die getuigen van de bezetting, het lot van de joodse Zwollenaren, collaboratie, onderduiken, illegaliteit, verzet en bevrijding. Verschillende datums, op inschrijving.

Lees meer >
4 januari t/m 24 oktober

Historische fietstocht "oorlog in Zwolle", Zwolle

De fietstocht met een ervaren gids start bij het Zwolse Balletjeshuis en voert u bij vertrek en terugkeer langs een aantal historische plekken in de binnenstad. Al snel verlaat u echter het centrum om met verhaal en beeld ook de plaatsen in de wijde omgeving van het centrum te bezoeken die ons herinneren aan bezetting en bevrijding, onderduiken en verzet, de IJssellinie, strategische spoor- en wegverbindingen, meedogenloze liquidaties en geallieerde bommenwerpers. Diverse datums, vooraf inschrijven.

Lees meer >