Huren of kamperen op Molecaten Park 't Hout

Huren of kamperen in Bakkeveen, Friese Wouden, Friesland

Met een verblijf in een chalet ervaar je het gemak van huren met de sfeer van kamperen. Hoe fijn is dat! Huisdieren welkom.

Bekijk & boek

Lekker luxe en toch kamperen in de bossen van Friesland! Bij aankomst op de camping staat de sfeervol ingerichte tent al voor je klaar. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

'Glamping' in Friesland! De kampeer cabin heeft de sfeer van een tent, maar biedt alle comfort en luxe van een cabin. Huisdieren welkom.

Bekijk & boek

Ieder kampeerplekje op ’t Hout heeft zijn eigen charme en ieder kampeerveld heeft zijn eigen speelfaciliteiten voor kinderen. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Molecaten Park 't Hout biedt ruime campercomfortplaatsen, ideaal voor je campervakantie in Friesland. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats A kamperen Molecaten Park t Hout 05

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping 't Hout. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park 't Hout kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek in Friesland. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park 't Hout. Met een eigen tweede thuis geniet je maximaal van je vrije tijd!

Meer info
Omgeving Molecaten Park t Hout 02

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park 't Hout in de Friese Wouden.

Bekijk & boek
Molecaten Park t Hout 09 chalet Lijster

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

't Hout

Duerswâldmer Wei 11

9243 KA Bakkeveen