Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park 't Hout

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park 't Hout?
Selecteer hieronder de maand waarin je verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

december 2023

Elke woensdag en zaterdag

Warenmarkt, Assen

Elke woensdag en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Lees meer >
8 december

Wijnproeverij, Appelscha

Ervaar een smaakvolle avond! De definitie wat een lekkere wijn is, is voor iedereen anders. Sommige mensen prefereren een fruitige jonge wijn en anderen houden meer van vol en krachtig. Trakteer jezelf op een gezellige wijnproeverij! Wijnen gecombineerd met heerlijke hapjes en dan ook nog eens uitleg over de deze heerlijke wijnen!

Lees meer >
15 & 16 december

Christmas at the Koemarkt, Heerenveen

In het weekend van 15-16 december 2023 staat het centrum, de Koemarkt én het Crackplein volledig in het teken van XMAS. Traditioneel bouwen wij ons grote podium op het plein naast het Gemeentehuis waar vrijdag- en zaterdagavond kerstconcerten zijn.

17 december

Kerstmarkt, Gorredijk

Zondag 17 december is de Kerstmarkt in Gorredijk. De hoofdstraat, Langewal en Brouwerswal zal vol staan met kraampjes waar voor ieder een leuk cadeau te vinden is!

22 december

Warme Winter Wandeling, Appelscha

Wandel mee met de Warme Winter Wandeling door het Drents-Friese Wold. Onderweg is er een heerlijke versnapering en bij terugkomst brandt de vuurkorf en staat er een heerlijke warme hap voor je klaar. De ideale activiteit om de week gezellig en sfeervol af te sluiten.

Lees meer >
28 december

Winterwandeling door Park Huize Olterterp voor kids, Olterterp

Papa’s en mama’s van echte buitenkids tussen de 6 en 12 jaar opgelet! Er staat een heerlijke winterwandeling op de planning! Tijdens deze wandeling vertelt onze enthousiast natuurgids over de natuur in de winter en leren ze spelenderwijs meer over dit seizoen.

Lees meer >